A la ciutat italiana de Roma

Detingut el major especialista a Espanya en obertura de caixes fortes i en robatoris pel mètode del butrón

Li constaven deu reclamacions judicials al nostre país per diferents fets i estava considerat un especialista en la tècnica de l'oxicorte

 Va ser localitzat per la Secció de Localització de Fugitius en un domicili de Roma i va ser arrestat gràcies a la col·laboració de la Polizia vaig donar Stato italiana i de l'Oficial d'Enllaç de la Policia Nacional en aquest país

14/10/24

Agents de la Policia Nacional han col·laborat amb la Polizia vaig donar Stato d'Itàlia en la detenció, a la ciutat italiana de Roma, del major especialista a Espanya en obertura de caixes forta i en robatoris pel mètode del butrón. Li constaven deu reclamacions judicials al nostre país per diferents fets i estava considerat un especialista en la tècnica de l'oxicorte.

La recerca es va iniciar després de conèixer els agents que el principal butronero dels nostres país, i major expert en obertura de caixes fortes i en el maneig de l'oxicorte, es trobava escapolit de la justícia amb deu ordres de detenció. Les indagacions van permetre esbrinar que el fugitiu es podria trobar residint en un domicili de la ciutat de Roma utilitzant una identitat falsa.

Una vegada situat el domicili del pròfug, amb la col·laboració de l'Oficial d'Enllaç de la Policia Nacional a Itàlia i la Polizia vaig donar Stato es van dur a terme vigilàncies que van permetre el seu arrest a la sortida d'un bar de la capital italiana, podent comprovar mitjançant cotejos tècnics la seva identitat ja que havia realitzat modificacions en el seu aspecte.

El seu principal soci va ser arrestat fa un any a França

A més d'aquest arrest, el mes d'octubre de l'any passat, els agents van coordinar amb les autoritats franceses l'arrest del principal soci del pròfug, que va ser detingut en la localitat francesa de Melun en considerar-li el presumpte autor d'un homicidi en temptativa després de disparar des del seu vehicle als porters d'una discoteca en la localitat malaguenya de Marbella.