En la localitat de Tortosa

La Policia Nacional deté a Tarragona a un fugitiu reclamat per Països Baixos per abusar sexualment d'una menor d'edat

L'arrestat va ser localitzat tan sols 24 hores després de la difusió de l'Ordre Europea de Detenció i Entrega

28/08/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a Tortosa (Tarragona) - solament 24 hores després de la difusió de l'OEDE- a un fugitiu que estava reclamat per Països Baixos per abusar sexualment d'una menor. Els fets pels quals se cercava a l'escapolit van ocórrer en 2020 quan va abusar sexualment d'una menor d'edat, per la qual cosa va ser condemnat en ferma a una pena de privació de llibertat.

La recerca va començar quan els agents van tenir coneixement de la situació de fugida i parador ignorat del presumpte autor d'un delicte greu. A través d'informació facilitada per FAST Països Baixos, els investigadors van tenir coneixement que el pròfug residia a la província de Tarragona i, després de diverses gestions, van situar la seva residència en la localitat de Tortosa.

Després d'establir el corresponent dispositiu operatiu, era localitzat i detingut en la via pública, tan sol 24 hores després de la difusió de l'Ordre Europea de Detenció i Entrega per part de Països Baixos. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional.