En la localitat de Tortosa

La Policia Nacional deté a Tarragona a un fugitiu reclamat per Països Baixos per abusar sexualment d'una menor d'edat

El arrestado fue localizado tan sólo 24 horas después de la difusión de la Orden Europea de Detención y Entrega

28/08/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a Tortosa (Tarragona) - solament 24 hores després de la difusió de l'OEDE- a un fugitiu que estava reclamat per Països Baixos per abusar sexualment d'una menor. Els fets pels quals es buscava a l'escapolit van ocórrer en 2020 quan va abusar sexualment d'una menor d'edat, per la qual cosa va ser condemnat en ferma a una pena de privació de llibertat.

La investigació va començar quan els agents van tindre coneixement de la situació de fugida i parador desconegut del presumpte autor d'un delicte greu. A través d'informació facilitada per FAST Països Baixos, els investigadors van tindre coneixement que el pròfug residia en la província de Tarragona i, després de diverses gestions, van situar la seua residència en la localitat de Tortosa.

Després d'establir el corresponent dispositiu operatiu, era localitzat i detingut en la via pública, tan sol 24 hores després de la difusió de l'Orde Europeu de Detenció i Entrega per part de Països Baixos. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional.