A la província de Màlaga

La Policia Nacional  deté a un dels “EUROPE’S MOST WANTED” reclamat per tráfico de drogues

El fugitiu va adquirir en 2020 grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina, i havia organitzat el seu transport en un vehicle d'alta gamma amagant la droga en un llogaret d'Estònia Li constava una Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa per les autoritats d'Estònia i havia estat inclòs recentment en la llista de “Europe´s Most Wanted” d'Europol

26/05/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a la província de Màlaga a un dels “Europe´s Most Wanted” reclamat per tráfico de drogues. El fugitiu va adquirir grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina, i havia organitzat el seu transport en un vehicle d'alta gamma amagant la droga en un llogaret d'Estònia. Li constava una Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa per les autoritats d'Estònia i havia estat inclòs recentment en la llista d'Europe “´s Most Wanted” d'Europol.

 

Els fets pels quals les autoritats estonias reclamaven al fugitiu van ocórrer al juny de 2020 quan l'ara detingut va adquirir grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina. A més, havia organitzat el seu transport -per a juliol d'aquest mateix any- en un vehicle d'alta gamma, amagant la droga en un habitatge situat en un llogaret d'Estònia. La substancia estupefaent va ser intervinguda en un registre domiciliari.

 

Inclòs en la llista dels més cercats d'Europa

 

Al fugitiu, que havia estat recentment inclòs en la llista de persones més cercades d'Europa “EUROPE'S MOST WANTED FUGITIVES", li constava una Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE) emesa per les autoritats d'Estònia. Quan els agents van tenir coneixement que podia trobar-se a Espanya, i fruit de les gestions de recerca practicades, van aconseguir centrar-ho a la província de Màlaga, acreditant que estava residint en un municipi de l'interior de la província sota una altra identitat. Malgrat les múltiples mesures de seguretat que adoptava l'escapolit per evitar ser identificat, no residint de forma contínua en un mateix domicili, agents de la Policia Nacional han aconseguit identificar-ho i arrestar-ho.