En la província de Màlaga

La Policia Nacional  deté a un dels “EUROPE’S MOST WANTED” reclamat per trànsit de drogues

El fugitiu va adquirir en 2020 grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina, i havia organitzat el seu transport en un vehicle d'alta gamma amagant la droga en un llogaret d'Estònia Li constava un Orde Europeu de Detenció i Entrega emesa per les autoritats d'Estònia i havia sigut inclòs recentment en la llista de “Europe´s Most Wanted” d'Europol

26/05/24

Agents de la Policia Nacional han detingut en la província de Màlaga a un dels “Europe´s Most Wanted” reclamat per trànsit de drogues. El fugitiu va adquirir grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina, i havia organitzat el seu transport en un vehicle d'alta gamma amagant la droga en un llogaret d'Estònia. Li constava un Orde Europeu de Detenció i Entrega emesa per les autoritats d'Estònia i havia sigut inclòs recentment en la llista d'Europe “´s Most Wanted” d'Europol.

 

Els fets pels quals les autoritats estonias reclamaven al fugitiu van ocórrer al juny de 2020 quan l'ara detingut va adquirir grans quantitats d'estupefaent, concretament anfetamina. A més, havia organitzat el seu transport -per a juliol d'eixe mateix any- en un vehicle d'alta gamma, amagant la droga en una vivenda situada en un llogaret d'Estònia. La substancia estupefaent va ser intervenuda en un registre domiciliari.

 

Inclòs en la llista dels més buscats d'Europa

 

Al fugitiu, que havia sigut recentment inclòs en la llista de persones més buscades d'Europa “EUROPE'S MOST WANTED FUGITIVES", li constava un Orde Europeu de Detenció i Entrega (OEDE) emesa per les autoritats d'Estònia. Quan els agents van tindre coneixement que podia trobar-se a Espanya, i fruit de les gestions d'investigació practicades, van aconseguir centrar-ho en la província de Màlaga, acreditant que estava residint en un municipi de l'interior de la província baix una altra identitat. Malgrat les múltiples mesures de seguretat que adoptava l'escapolit per a evitar ser identificat, no residint de forma contínua en un mateix domicili, agents de la Policia Nacional han aconseguit identificar-ho i arrestar-ho.