En un polígon industrial de Màlaga

La Policia Nacional deté a dues persones i intervé 420 quilograms de cocaïna ocults en un camió caleteado

Els arrestats estaven manipulant l'interior de la caixa del camió i introduint les caixes amb els paquets de droga al moment de la detenció

17/10/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a dues persones i intervingut 420 quilograms de clorhidrato de cocaïna ocults a l'interior d'un camió en un polígon industrial de Màlaga. La droga s'amagava en un compartiment ocult en el sòl del tràiler. Els dos individus van ser arrestats al moment en el qual manipulaven l'interior del vehicle i introduïen les caixes amb els paquets de droga.

Els fets van ocórrer en un polígon industrial en el qual no hi havia trànsit de vehicles ni persones, quan els agents van observar a dues persones realitzant maniobres a l'interior d'un tràiler mentre observaven a tot moment el que ocorria al seu al voltant.

Certes irregularitats en el sòl

Després d'identificar als dos sospitosos, els investigadors van comprovar que en el sòl de l'interior del camió hi havia certes irregularitats que van permetre descobrir un compartiment ocult en el qual s'allotjaven diversos paquets perfectament ordenats.

Una vegada que els agents van procedir a l'extracció dels fardells, van comprovar que es tractava de cocaïna envasada al buit amb els seus respectius segells de qualitat; en total van ser confiscats 420 quilograms de clorhidrato de cocaïna.

A més, els investigadors van intervenir diversos efectes relacionats amb la recerca tals com el camió amb el seu remolc, un dispositiu GPS i un telèfon mòbil.