En la localitat madrilenya d'Alcorcón

La Policia Nacional deté al sicari d'una organització criminal cercat per les autoritats veneçolanes

L'arrestat es trobava escapolit d'un centre penitenciari on complia condemna per dos delictes d'homicidi i quatre de lesions, després de disparar amb un arma de foc a l'interior d'un club de l'estat veneçolà de Mèrida

Després d'escapar a través de diversos països de Sud-amèrica va llegar a Colòmbia des d'on va viatjar al nostre país

05/06/24

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat madrilenya d'Alcorcón al sicari d'una organització criminal cercat per les autoritats veneçolanes. L'arrestat es trobava escapolit d'un centre penitenciari de Veneçuela on complia condemna per dos delictes d'homicidi i quatre de lesions, després de disparar amb un arma de foc a l'interior d'un club de l'estat veneçolà de Mèrida. Després d'escapar a través de diversos països de Sud-amèrica va arribar a Colòmbia des d'on va viatjar al nostre país.

La recerca es va iniciar el passat mes de març, quan agents de la Secció de Localització de Fugitius van rebre la informació que un pròfug veneçolà es podria trobar residint a Espanya.  

Segons la informació recaptada per aquest grup operatiu aquesta persona s'hauria escapolit d'un establiment penitenciari de Veneçuela on estaria complint una pena de presó per ser autor d'un doble homicidi i quatre delictes de lesions, tots amb arma de foc, a més de ser integrant d'una organització criminal molt coneguda al seu país dedicada a diferents delictes, entre ells el tráfico de drogues, i en la qual exercia com a sicari de l'organització.

Dos morts i quatre ferits després de disparar en un club

Els fets pels quals es trobava a la presó van tenir lloc al setembre de l'any 2011 quan el pròfug, al costat d'altres persones, van arribar a bord del vehicle a un club de l'estat veneçolà de Mèrida i, sense intervenir paraula, van disparar contra els quals es trobaven en el seu interior morint dues persones i resultant ferides altres quatre.

Després de diferents vies de recerca i comprovar que tenia en vigor una Ordre Internacional de Detenció, el fugitiu va poder ser localitzat treballant en un establiment d'hostaleria de la madrilenya localitat d'Alcorcón on va ser arrestat divendres passat.