L'arrestat ha ingressat a la presó

La Policia Nacional rescata a una dona que estava sent agredida al seu domicili per la seva ex-parella

L'autor es va atrinxerar en l'habitatge de la víctima a la qual va agredir provocant-li lesions greus

La ràpida i coordinada actuació dels agents va aconseguir salvar la vida d'aquesta dona

03/09/24

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de la Línia de la Concepció han detingut a un home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments i detenció il·legal. L'arrestat es va atrinxerar en l'habitatge de la víctima, la seva ex-parella, a la qual havia retingut i agredit, provocant-li lesions greus. La ràpida i coordinada actuació dels agents va aconseguir salvar la vida d'aquesta dona

Els fets van ocórrer dijous passat 29 d'agost quan els agents van rebre una trucada a la sala CIMACC-091 en la qual un repartidor de menjar a domicili comunicava que després de realitzar un servei en un habitatge, un individu havia entrat després d'ell a la casa tancant ràpidament la porta. Després d'això, es van escoltar crits i veus a l'interior.

Dos vehicles radiopatrulla, pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana, es van desplaçar urgentment  al lloc dels fets. Després de cridar en repetides ocasions a la porta de l'habitatge no van rebre resposta podent escoltar de l'interior, la veu d'una dona demanant auxili. Per això i a fi de preservar la vida de la dona, van sol·licitar el servei de bombers i van comunicar els fets a l'Autoritat Judicial per procedir a l'entrada urgent en l'habitatge.

Atrinxerat amb un matalàs i mobles per impedir l'accés

Després d'entrar a la casa, els policies van trobar l'habitatge totalment destrossat. L'autor s'havia atrinxerat amb la víctima en una de les habitacions i mitjançant un matalàs i diversos mobles intentava impedir l'accés.  Després de diversos minuts de negociació, els policies van aconseguir obrir la porta de l'habitació, rescatar a la dona i reduir a l'autor dels fets.

La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari, on va ser assistida de les lesions greus que presentava. El presumpte autor dels fets va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial qui va decretar el seu immediat ingrés a la presó.