La Policia Nacional i Iberia comparteixen la vocació de servei públic i el ser els més longeus en els seus respectius sectors

Iberia bateja el seu últim A350 Next amb el nom de “Bicentenario Policia Nacional”

L'aerolínia espanyola s'uneix a la celebració de l'aniversari d'una de les institucions més valorades d'Espanya

Amb la seva arribada, Iberia explica ja en la seva flota amb 22 unitats de l'A350-900, vuit dels quals són de nova generació (A350 Next)

Presentació

20/03/24

Iberia s'ha volgut sumar a la celebració del bicentenario de la Policia Nacional i ha batejat l'avió més eficient, sostenible i modern de la seva flota amb el nom del cos estatal més antic d'Espanya. Es tracta d'un A350 Next, amb matrícula EC-OFM i nom “Bicentenario Policia Nacional”, que s'ha incorporat a la flota d'Iberia durant aquest mes de març i va començar a operar la setmana passada.

L'acte de celebració, que ha tingut lloc en les instal·lacions que Iberia té en La Muñoza, ho han presidit el president d'Iberia, Fernando Candela, i el director general de la Policia Nacional, Francisco Pardo. Un acte que ha explicat també han participat d'una formació d'agents de diferents unitats i de diversos cotxes patrulla i motos uniformades que han escortat al nou A350 de l'aerolínia.

Fernando Candela ha destacat l'estreta col·laboració entre aquesta longeva institució i Iberia en tots els aeroports del nostre país. “Els agents de la Policia Nacional i els treballadors d'Iberia estem allí junts, cada dia, amb l'objectiu de facilitar els viatges de milions de persones perquè la seva experiència sigui el més plaent i segura/segura possible”. A més, el president d'Iberia ha recordat que l'aerolínia i la Policia Nacional tenen en comú moltes coses. “La nostra vocació de servei públic, el nostre desvetllament per cuidar als ciutadans i també que som els més veterans del nostre sector. Amb 200 anys d'història, vosaltres sou el cos estatal més antic de totes les Forces i Cossos de Seguretat d'Espanya i nosaltres, l'aerolínia més longeva d'Espanya: complirem 100 anys en 2027”.

Per la seva banda, Francisco Pardo ha assenyalat que “avui desenganxa una gran il·lusió de la mà d'una gran companyia com és Iberia. L'aerolínia ens dona ha donat aquesta oportunitat de retolar una de les seves aeronaus amb el Bicentenario de la Policia Nacional. Per a nosaltres serà un veritable placer veure desenganxar el vostre avió portant orgullosament el nom de la Policia Nacional per l'espai aeri”. Pardo ha expressat el seu agraïment a “una empresa líder com és Iberia, una empresa innovadora que d'una forma totalment desinteressada ens regala la possibilitat que un dels seus avions passegi per l'aire el Bicentenario de la Policia Nacional. Crec que que els espanyols podem sentir-nos orgullosos d'empreses com Iberia, per la seva gran trajectòria de servei públic des de la seva fundació fa gairebé un segle, en 1927”. Iberia ens permet aquest fabulós acostament als ciutadans, perquè tinguin molt present que el seu Policia bicentenaria els acompanya sempre per molt llunyans que siguin els seus trajectes”.

A350 Next, l'avió més modern d'Iberia

Aquest avió, equipat amb l'última tecnologia i dissenyat per volar amb la màxima eficiència, està construït amb els materials més sostenibles del mercat, la qual cosa a més, ha permès reduir el pes en una tona.

I no solament això; amb aquest model d'avió Iberia eleva l'experiència de viatge dels seus clients amb una cabina més ampla, la qual cosa aporta major comoditat i millors prestacions en totes les seves classes -Turista, Turista Premium i Business-.

Entre les novetats més destacades, aquest avió augmenta el confort en totes les cabines amb una major privadesa, amplitud i nous ambients d'il·luminació. A més, ofereix una connectivitat i entreteniment a bord d'última generació perquè els clients gaudeixin al màxim de l'experiència de vol.

Aquests avions són, així mateix, els més silenciosos del mercat i, a més, entre un 30 i un 35 per cent més eficients quant a consum de combustible i emissions de CO2, gràcies als materials d'última generació amb els quals està construït i a l'avançat disseny dels seus motors Rolls-Royce Trent XWB.

InteriorPresentació IberiaPresentació Iberia 2