Detinguts a Madrid

La Policía Nacional detiene a dos personas por receptación de dos cuadros del artista Francis Bacon

Fins al moment s'han recuperat tres dels cinc quadres que van ser robats en un domicili de Madrid l'any 2015 i que estan valorats cadascun d'ells en 5.000.000 d'euros

La recerca continua oberta fins a la recuperació de les dues obres restants i la detenció d'altres persones que poguessin estar implicades en els fets

01/03/24

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Madrid a dues persones per participar presumptament en un delicte d'encobriment de dos quadres de l'artista Francis Bacon, valorats cadascun d'ells en 5.000.000 d'euros. Fins al moment s'han recuperat tres dels cinc quadres que van ser robats en un domicili de Madrid l'any 2015.

La recerca es va iniciar l'any 2015 després de la substracció, en un domicili de Madrid, de cinc quadres de l'artista Francis Bacon valorats en un total de 25 milions d'euros.

Les indagacions dels agents de la Brigada de Patrimoni Històric han conduït a la detenció a Madrid a dos homes presumptament implicats en un delicte d'encobriment de dos dels quadres sostrets. Les recerques han permès esbrinar que els dos quadres pendents de recuperar haurien estat en mans dels arrestats. A més d'aquests dos arrestats, des que es va iniciar la recerca s'ha detingut a un total de 14 persones presumptament implicades i s'han recuperat tres dels cinc quadres robats. La recerca continua oberta fins a la recuperació de les dues obres restants i la detenció d'altres persones que poguessin estar relacionades amb els fets.