Arrestat a França

Detingut un dels fugitius més buscats per la Policia Nacional per l'assassinat d'un menor l'any 2019 a Sant Sebastià

La informació sobre el seu parador ha permès que les autoritats franceses hagen arrestat al pròfug en la localitat francesa de Draguignan

Els fets es van produir en el mes d'abril de 2019 quan, a l'eixida d'una discoteca a Sant Sebastià, l'arrestat va propinar diverses patades a un menor de 17 anys que li van ocasionar la mort

02/03/24

Agents de la Policia Nacional han localitzat a un fugitiu que es trobava entre els més buscats per l'assassinat d'un menor l'any 2019 a Sant Sebastià. Les informacions sobre el seu parador, en el marc de la xarxa ENFAST, han permès que les autoritats franceses hagen arrestat al pròfug en la localitat francesa de Draguignan. El fugitiu que havia fugit del nostre país després de propinar una palissa amb resultat de mort a un menor de 17 anys a l'eixida d'una discoteca a Sant Sebastià en el mes d'abril de 2019.

La investigació es va iniciar juntament amb la Unitat Adscrita als Tribunals de Sant Sebastià després de l'activació de la reclamació judicial pels delictes d'assassinat dolós, lesions i robatori amb violència. En el transcurs de les investigacions, es va tindre coneixement que el fugitiu podria trobar-se a França fent ús de documentació falsa i emprant diferents identitats.

D'eixa manera, es va posar en marxa la xarxa ENFAST i el seu punt de contacte a França per a l'activació de l'alerta de totes les identitats falses disponibles fins al moment. Amb els avanços de la investigació, es va aconseguir recaptar informació que va permetre centrar la localitat en la qual pareixia residir el fugitiu. Esta informació va ser compartida en temps real amb els agents de l'equip homòleg a França i després de la localització de la parella del pròfug, va ser localitzat i detingut pels agents el passat 27 de febrer en la localitat francesa de Draguignan.

Fets ocorreguts en 2019

El fugitiu va acabar amb la vida d'un menor de 17 anys després de propinar-li una brutal palissa a l'eixida d'una discoteca de Sant Sebastià. Després de derrocar al jove va continuar els colps també amb un dels amics de la víctima que va intentar cobrir-ho, causant-li lesions de caràcter greu.