Detinguts a Madrid

La Policia Nacional deté a dos persones per encobriment de dos quadres de l'artista Francis Bacon

Fins al moment s'han recuperat tres dels cinc quadres que van ser robats en un domicili de Madrid l'any 2015 i que estan valorats cadascun d'ells en 5.000.000 d'euros

La investigació continua oberta fins a la recuperació de les dos obres restants i la detenció d'altres persones que pogueren estar implicades en els fets

01/03/24

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Madrid a dos persones per participar presumptament en un delicte d'encobriment de dos quadres de l'artista Francis Bacon, valorats cadascun d'ells en 5.000.000 d'euros. Fins al moment s'han recuperat tres dels cinc quadres que van ser robats en un domicili de Madrid l'any 2015.

La investigació es va iniciar l'any 2015 després de la sostració, en un domicili de Madrid, de cinc quadres de l'artista Francis Bacon valorats en un total de 25 milions d'euros.

Les indagacions dels agents de la Brigada de Patrimoni Històric han conduït a la detenció a Madrid a dos hòmens presumptament implicats en un delicte d'encobriment de dos dels quadres sostrets. Les investigacions han permès esbrinar que els dos quadres pendents de recuperar haurien estat en mans dels arrestats. A més d'estos dos arrestats, des que es va iniciar la investigació s'ha detingut a un total de 14 persones presumptament implicades i s'han recuperat tres dels cinc quadres robats. La investigació continua oberta fins a la recuperació de les dos obres restants i la detenció d'altres persones que pogueren estar relacionades amb els fets.